Rola i obowiązki inspekcji sanitarnej w świetle zmian ustawy o inspekcji sanitarnej

Szkolenia farmaceutyczne i kosmetyczne onlineotwartezamkniete

Na warsztaty zapraszamy kadrę kierowniczą i właścicieli zakładów sektora spożywczego, w tym wytwórców suplementów diety.

INFORMACJE O SZKOLENIU

  • Dostarczamy narzędzia wspierające rozwój w postaci zadań przedszkoleniowych, poszkoleniowych oraz pigułek wiedzy (video, tekst, podcast).
  • Jeśli pojawiają się problemy techniczne w trakcie połączenia nasz asystent online jest dostępny i służy pomocą.
  • Cena obejmuje: udział w szkoleniu online, materiały w wersji elektronicznej, certyfikat PDF.

Szkolenie otwarte
Szkolenia są organizowane w bardzo dobrych centrach edukacyjno szkoleniowych np. Golden Floor Tower w Warszawie. Centra są dobrze skomunikowane i nowoczesne. Mieszczą się w budynkach najwyższej klasy. W trakcie szkolenia zapewniamy catering i przerwy kawowe.

Dodatkową wartością szkolenia otwartego jest wymiana doświadczeń i wiedzy między uczestnikami i trenerem.

Szkolenie zamknięte

Program jest propozycją wstępną. Może zostać zmodyfikowany, aby odpowiedzieć na oczekiwania wynikające ze specyficznego kontekstu, dodatkowych potrzeb czy profilu grupy docelowej.

Zawartość może być realizowana w wersji warsztatowej, webinarowej, część materiału może być przedstawiona w formie pigułek wiedzy – video, podcast, infografiki. Może być również elementem większej akademii szkoleniowej.

IDEA SZKOLENIA (SZKOLENIE OTWARTESZKOLENIE ONLINESZKOLENIE ZAMKNIĘTE)

  • Struktura Inspekcji Sanitarnej i wyznaczone jej zadania w świetle ustawy o bezpieczeństwie żywności
  • Odbiór zakładu: prawa i obowiązki inspektorów
  • Prawa i obowiązki inspekcji w ramach projektu ustawy o Państwowej Inspekcji Sanitarnej
  • Dokumentacja niezbędna do odbioru przez Państwową Inspekcję Sanitarną

 

  • Struktura Inspekcji Sanitarnej i wyznaczone jej zadania w świetle ustawy o bezpieczeństwie żywności
  • Odbiór zakładu: prawa i obowiązki inspektorów
  • Prawa i obowiązki inspekcji w ramach projektu ustawy o Państwowej Inspekcji Sanitarnej
  • Dokumentacja niezbędna do odbioru przez Państwową Inspekcję Sanitarną

 

PROGRAM SZKOLENIA (SZKOLENIE OTWARTESZKOLENIE ONLINESZKOLENIE ZAMKNIĘTE)

Moduł 1.
Inspekcja Sanitarna – ustawowe zadania, misja i cele.

Moduł 2.
Struktura Inspekcji Sanitarnej i wyznaczone jej zadania w świetle ustawy o bezpieczeństwie żywności.

Moduł 3.
Prawa i obowiązki inspekcji w ramach projektu ustawy o Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Moduł 4.
Wpis i zatwierdzenie zakładu podlegającego nadzorowi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Moduł 5.
Odbiór zakładu: prawa i obowiązki inspektorów.

Moduł 6.
Dokumentacja niezbędna do odbioru przez Państwową Inspekcję Sanitarną.

 

Moduł 1.
Inspekcja Sanitarna – ustawowe zadania, misja i cele.

Moduł 2.
Struktura Inspekcji Sanitarnej i wyznaczone jej zadania w świetle ustawy o bezpieczeństwie żywności.

Moduł 3.
Prawa i obowiązki inspekcji w ramach projektu ustawy o Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Moduł 4.
Wpis i zatwierdzenie zakładu podlegającego nadzorowi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Moduł 5.
Odbiór zakładu: prawa i obowiązki inspektorów.

Moduł 6.
Dokumentacja niezbędna do odbioru przez Państwową Inspekcję Sanitarną.

MIELIŚMY PRZYJEMNOŚĆ PRACOWAĆ DLA:

1

Przeszkoliliśmy ponad 40000 dyrektorów, menedżerów, kierowników i naczelników.

2

W Akademiach menedżerskich, w których mierzyliśmy efektywność (47 projektów 286 dni szkol.) poziom kompetencji wzrósł średnio o 16%.

3

Pracujemy na poziomie kompetencji (wiem co i jak mam zrobić), motywacji (wierzę, że warto), postawy (zamierzam to zrobić) , wdrożenia (follow up)

4

Zgodnie z badaniami przeprowadzonymi przez amerykańskie centrum Center for American Progress, koszt zastąpienia pracowników wynosi około 16% ich rocznego wynagrodzenia. W przypadku menadżera zwiększa się do 100%.

Szkolenie związane z:

OPINIE O SZKOLENIACH

Monika Romanowska


Business Development Manager
tel.: 696 047 561
fax: 22 266 08 51
m.romanowska@projektgamma.pl
Monika Romanowska

Monika Romanowska


Business Development Manager
tel.: 696 047 561
fax: 22 266 08 51
m.romanowska@projektgamma.pl
Monika Romanowska

Monika Romanowska


Business Development Manager
tel.: 696 047 561
fax: 22 266 08 51
m.romanowska@projektgamma.pl
Monika Romanowska
Zaznacz liczebność grupy i zostaw dane kontaktowe, a odezwiemy się z wyceną szkolenia.

ZOBACZ NAJBLIŻSZE Szkolenia farmaceutyczne i kosmetyczne

Zezwolenie na wytwarzanie w zakresie importu. Proces certyfikacji w imporcie (Aneks 16). Certyfikat EU GMP dla wytwórcy w kraju trzecim. Farmaceutyczny System Jakości (QMS) importera.

2025-03-18
18 marca 2025
2025-03-18
Szkolenie online Szkolenie online
Dostępne jest szkolenie zamknięte.

Konserwowanie produktów kosmetycznych. Kosmetyki nie wymagające konserwacji. Wykaz dozwolonych substancji konserwujących. Badania czystości mikrobiologicznej oraz skuteczności zakonserwowania kosmetyków.

2025-03-24
24 marca 2025
2025-03-24
Szkolenie online Szkolenie online
Dostępne jest szkolenie zamknięte.

Międzynarodowy standard bezpieczeństwa i jakości BRC CP zawiera wymagania dla produktów nieżywnościowych. Jest przeznaczony dla firm, które zajmują się produkcją produktów nieżywnościowych takich, jak np. produkty higieniczne, produkty do pielęgnacji ciała, produkty gospodarstwa domowego.

2025-04-07
07 kwietnia 2025
2025-04-07
Szkolenie online Szkolenie online
Dostępne jest szkolenie zamknięte.