Food Defence i Food Fraud w produkcji żywności

Szkolenia farmaceutyczne i kosmetyczne onlineotwartezamkniete

Wymagania w zakresie Food Defence i Food Fraud. Dopuszczalne zabezpieczenia procesu produkcyjnego. Zagrożenia w procesie produkcji. Kultura Bezpieczeństwa Żywności.

INFORMACJE O SZKOLENIU

  • Dostarczamy narzędzia wspierające rozwój w postaci zadań przedszkoleniowych, poszkoleniowych oraz pigułek wiedzy (video, tekst, podcast).
  • Jeśli pojawiają się problemy z użytkowaniem programów nasz asystent online jest dostępny i służy pomocą.
  • Cena obejmuje: udział w szkoleniu online, materiały w wersji elektronicznej, certyfikat PDF.
02.12.2024
10.00 - 15.00
Szkolenie online
850 zł netto/os.

Szkolenie otwarte
Szkolenia są organizowane w bardzo dobrych centrach edukacyjno szkoleniowych np. Golden Floor Tower w Warszawie. Centra są dobrze skomunikowane i nowoczesne. Mieszczą się w budynkach najwyższej klasy. W trakcie szkolenia zapewniamy catering i przerwy kawowe.

Dodatkową wartością szkolenia otwartego jest wymiana doświadczeń i wiedzy między uczestnikami i trenerem.

Szkolenie zamknięte

Program jest propozycją wstępną. Może zostać zmodyfikowany, aby odpowiedzieć na oczekiwania wynikające ze specyficznego kontekstu, dodatkowych potrzeb czy profilu grupy docelowej.

Zawartość może być realizowana w wersji warsztatowej, webinarowej, część materiału może być przedstawiona w formie pigułek wiedzy – video, podcast, infografiki. Może być również elementem większej akademii szkoleniowej.

IDEA SZKOLENIA (SZKOLENIE OTWARTESZKOLENIE ONLINESZKOLENIE ZAMKNIĘTE)

Na warsztaty zapraszamy firmy z branży spożywczej i farmaceutycznej, w tym:

  • Właścicieli zakładów
  • Producentów, dystrybutorów i importerów żywności, suplementów diety
  • Pełnomocnicy ds. Jakości
  • Auditorzy wewnętrzni
  • Osób odpowiedzialnych za zapewnienie bezpieczeństwa produktu
  • Technologów i osób odpowiedzialnych za produkcję
  • Wszystkich osób pragnących poszerzyć swoją wiedzę z powyższego zakresu

Na warsztaty zapraszamy firmy z branży spożywczej i farmaceutycznej, w tym:

  • Właścicieli zakładów
  • Producentów, dystrybutorów i importerów żywności, suplementów diety
  • Pełnomocnicy ds. Jakości
  • Auditorzy wewnętrzni
  • Osób odpowiedzialnych za zapewnienie bezpieczeństwa produktu
  • Technologów i osób odpowiedzialnych za produkcję
  • Wszystkich osób pragnących poszerzyć swoją wiedzę z powyższego zakresu

Na warsztaty zapraszamy firmy z branży spożywczej i farmaceutycznej, w tym:

  • Właścicieli zakładów
  • Producentów, dystrybutorów i importerów żywności, suplementów diety
  • Pełnomocnicy ds. Jakości
  • Auditorzy wewnętrzni
  • Osób odpowiedzialnych za zapewnienie bezpieczeństwa produktu
  • Technologów i osób odpowiedzialnych za produkcję
  • Wszystkich osób pragnących poszerzyć swoją wiedzę z powyższego zakresu

PROGRAM SZKOLENIA (SZKOLENIE OTWARTESZKOLENIE ONLINESZKOLENIE ZAMKNIĘTE)

Moduł 1.
Definiowanie podstawowych zagadnień związanych z bezpieczeństwem żywności

Moduł 2.
Zagrożenia w procesie produkcji oraz zasady ich wyznaczania i dokumentowania

Moduł 3.
Dopuszczalne zabezpieczenia procesu produkcyjnego zgodne z przepisami prawa oraz wytycznymi Systemów Bezpieczeństwa Żywności

Moduł 4.
Kultura Bezpieczeństwa Żywności narzędziem w walce z bio-przestępczością

Moduł 1.
Definiowanie podstawowych zagadnień związanych z bezpieczeństwem żywności

Moduł 2.
Zagrożenia w procesie produkcji oraz zasady ich wyznaczania i dokumentowania

Moduł 3.
Dopuszczalne zabezpieczenia procesu produkcyjnego zgodne z przepisami prawa oraz wytycznymi Systemów Bezpieczeństwa Żywności

Moduł 4.
Kultura Bezpieczeństwa Żywności narzędziem w walce z bio-przestępczością

Moduł 1.
Definiowanie podstawowych zagadnień związanych z bezpieczeństwem żywności

Moduł 2.
Zagrożenia w procesie produkcji oraz zasady ich wyznaczania i dokumentowania

Moduł 3.
Dopuszczalne zabezpieczenia procesu produkcyjnego zgodne z przepisami prawa oraz wytycznymi Systemów Bezpieczeństwa Żywności

Moduł 4.
Kultura Bezpieczeństwa Żywności narzędziem w walce z bio-przestępczością

MIELIŚMY PRZYJEMNOŚĆ PRACOWAĆ DLA:

1

Przeszkoliliśmy ponad 40000 dyrektorów, menedżerów, kierowników i naczelników.

2

W Akademiach menedżerskich, w których mierzyliśmy efektywność (47 projektów 286 dni szkol.) poziom kompetencji wzrósł średnio o 16%.

3

Pracujemy na poziomie kompetencji (wiem co i jak mam zrobić), motywacji (wierzę, że warto), postawy (zamierzam to zrobić) , wdrożenia (follow up)

4

Zgodnie z badaniami przeprowadzonymi przez amerykańskie centrum Center for American Progress, koszt zastąpienia pracowników wynosi około 16% ich rocznego wynagrodzenia. W przypadku menadżera zwiększa się do 100%.

Szkolenie związane z:

OPINIE O SZKOLENIACH

Monika Romanowska


Business Development Manager
tel.: 696 047 561
fax: 22 266 08 51
m.romanowska@projektgamma.pl
Monika Romanowska

Monika Romanowska


Business Development Manager
tel.: 696 047 561
fax: 22 266 08 51
m.romanowska@projektgamma.pl
Monika Romanowska

Monika Romanowska


Business Development Manager
tel.: 696 047 561
fax: 22 266 08 51
m.romanowska@projektgamma.pl
Monika Romanowska
Zaznacz liczebność grupy i zostaw dane kontaktowe, a odezwiemy się z wyceną szkolenia.

ZOBACZ NAJBLIŻSZE Szkolenia farmaceutyczne i kosmetyczne

Wymagania w zakresie Food Defence i Food Fraud. Dopuszczalne zabezpieczenia procesu produkcyjnego. Zagrożenia w procesie produkcji. Kultura Bezpieczeństwa Żywności.

2024-12-02
02 grudnia 2024
2024-12-02
Szkolenie online Szkolenie online
Dostępne jest szkolenie zamknięte.

Badanie czystości produktów niejałowych. Przydatność metod farmakopealnych. Badanie produktów leczniczych zawierających żywe drobnoustroje. Skuteczność ochrony przeciwdrobnoustrojowej.

2024-12-04
04 grudnia 2024
2024-12-04
Szkolenie online Szkolenie online
Dostępne jest szkolenie zamknięte.

Wytyczne prawne – nowy Aneks 1 EU GMP. Klasyfikacja pomieszczeń czystych. Woda i para czysta – jakość wody PW i WFI. Produkcja sterylna – rodzaje produkcji sterylnej.

2025-03-06
06 marca 2025 - 07 marca 2025
2025-03-07
Szkolenie online Szkolenie online
Dostępne jest szkolenie zamknięte.