Nic tak nie łączy, jak dobra kuchnia! Team building smacznie, energetycznie i z pomysłem!

Firmowe świętowanie okazji

Firmowa wigilia, wielkanocne spotkanie, świętowanie sukcesu bądź spotkanie menedżerskie. Każda z tych okazji może zyskać poprzez odpowiednią oprawę kulinarną. Dobieramy do okazji rodzaj kuchni, format spotkania (pokaz, warsztat, degustacja) chefa kuchni oraz studio kulinarne.

Uczestnicy biorą udział w pokazie przygotowanym przez wybranego szefa kuchni. Szefowie wybierają dania, w których są wybitni, z którymi łączy się ich pasja gotowania. Kulinarne show to nie tylko pokaz technik, przekaz wiedzy na temat  łączenia smaków – to przede wszystkich narracja – podróż po świecie kuchni, zawodowym świecie szefa kuchni, barwne opowieści obrazujące zjawiska ze świata gotowania i zjawiska uniwersalne. Pokaz może być punktem otwarcia do dalszych punktów programu spotkania firmowego bądź samodzielną całością.

W każdej firmie odbywają się spotkania pracownicze – dla wszystkich, wybranej grupy bądź całych zespołów.  Tego typu wydarzenia mają różną rangę i stopień formalności. Współpracujący z nami chefowie kuchni  prowadzą takie realizacje w sposób harmonizujący z konwencją spotkania, kulturą organizacyjną firmy i zespołu oraz celami postawionymi przez zamawiających.  Po odpowiednim określeniu oczekiwań możemy poprowadzić event „Polska wigilia 2.0”, która pozwoli odkryć tradycyjne smaki w nowoczesnej formie czy „Smaki przeciwieństw” – kulinarną podróż po daniach słodko-słonych. Sięgamy po różne techniki, kuchnie regionalne, filozofie gotowania i prezentowania dań.

Możliwości realizacji:

  • świętowanie tradycyjnych i mniej tradycyjnych świąt – Wigilii Bożego Narodzenia, Wielkanocy, Halloween’u, Andrzejek, Walentynek etc. ,
  • Impres me, Suprise Me – wykorzystanie kuchni molekularnej , fusion, modern,
  • łączenie polskich smaków ze smakami innych narodów,
  • igrzyska kuchenne,
  • pokazy kunsztu kulinarnego,
  • światowe trendy w kuchni.

Metodologia:

Kulinaria mogą stanowić częścią większego wydarzenia firmowego bądź być zamkniętą całością. Przygotowując realizację zwracamy dużą uwagę na kontekst spotkania oczekiwana decydentów i uczestników oraz wybór właściwego formatu oraz szefa kuchni. To właściwe decyzje na tym etapie będą owocowały satysfakcją uczestników

Mieliśmy przyjemność

PRACOWAĆ DLA:

Portfolio naszych realizacji:

Nic tak nie łączy, jak dobra kuchnia! Team building smacznie, energetycznie i z pomysłem!

Firmowa wigilia, wielkanocne spotkanie, świętowanie sukcesu bądź spotkanie menedżerskie. Każda z tych okazji może zyskać poprzez odpowiednią oprawę kulinarną. Dobieramy do okazji rodzaj kuchni, format spotkania (pokaz, warsztat, degustacja) chefa kuchni oraz studio kulinarne.

Nic tak nie łączy, jak dobra kuchnia! Team building smacznie, energetycznie i z pomysłem!

Warsztat jest osadzony w formule escape roomu. Na czas trwania procesu produkcji uczestnicy wcielają się w rolę browarników w małym rodzinnym browarze. U progu zadania każdy z uczestników dostanie szczątkowe instrukcje dotyczące warzenia piwa.

Nic tak nie łączy, jak dobra kuchnia! Team building smacznie, energetycznie i z pomysłem!

Grywalizujemy gotowanie! Uczestnicy poznają techniki gotowania i łączenia smaków – wszystko po to, aby rywalizować /współpracować podczas gotowania. Opcjonalnie powiążemy gotowanie z rozwojem kompetencji – czyli w nurcie edutainment. Team building kulinarny najwyższej próby!

Nic tak nie łączy, jak dobra kuchnia! Team building smacznie, energetycznie i z pomysłem!

Utytułowani szefowie kuchni, pasja, widowiskowe dania. Barwne opowieści, stand-up show, energia i charyzma prowadzącego. Całość daje kulinarny pokaz, który może stać się zwieńczeniem spotkania firmowego bądź samodzielnym wydarzeniem. Zapraszamy na team building kulinarny.

Nic tak nie łączy, jak dobra kuchnia! Team building smacznie, energetycznie i z pomysłem!

Profesjonalny szef kuchni o przestrzeń gastronomiczno-eventowa, przepisy dopasowane do potencjału i umiejętności uczestników staną się fundamentem dla warsztatu kulinarnego. W rezultacie pracy zespołu powstanie obiad dla wszystkich uczestników – często finezyjny i wielodaniowy.

Daj nam poznać TWOJE POTRZEBY

Telefon
Zadzwoń do nas:

tel.:505 273 550,

Miejsce

ul. Farysa 64
01-971 Warszawa

Mapa
Znajdź nas na mapie

Zobacz mapę

lub użyj formularza